Referat: Månsarps IBK B - Bankeryds Skid o MK

Match denna gången i Barnarps sporthall. Som fick agera hemmaplan denna gång.
Tyvärr så är vi brandskattade på folk av olika anledningar.
Dock ingen skugga över de som var på plats, de spelade med hjärtat för lila

Vi gör en bra första period så länge vi orkar på 9 man. Tar t o m ledningen via ett klassavslut från Adam Larsson. Tid 12:45.
Men sista 5-6 minuterna blir jobbiga, och då märks det att Bankeryd kan matcha fulla femmor. De vänder på steken, och det är 1-5 i paus. Ett av målen gör de i numerärt överläge.

Andra perioden liknar den första vi startar bra så länge vi orkar, reducerar också till 2-5, återigen Adam. Tid 08:50.
Sedan får Bankeryd straffslag som de sätter säkert genom nr 24.
Sedan blir tyvärr en kille i Bankeryd liggande med misstänkt hjärnskakning, efter en duell på mittplan ungefär. Matchen får ett uppehåll och sjukvårdspersonal tillkallas. Vad vi förstått, så gick det bra. Vi skickar med en extra tanke till killen.
Avbrottet gynnar inte oss direkt. Vi ser lite segare ut och 2-7 kommer ganska omgående. Men sedan höjer vi oss lite igen. Perioden avslutas med mål för vardera lagen. Så 3-8. Förr oss gör Totte Lindahl mål, efter assist från Simon Hemberg.

I tredje är orken slut. 0-4 slutar den till Bankeryd, och de tar en rättvis seger. De har 2 klasspelare som verkligen höjer sig över mängden, nr 41 och 81.

För våran del, så är det bara att slicka såren. Blir dock stolt över de 10 killar inklusive målvakt som var på plats.
Och gällande målvakt, så visar Oscar upp ett riktigt bra målvaktsspel, då han var väldigt hårt ansatt ett tag. Känns som att det var igår han stod. Jag vill också namnge alla de andra lila kämparna, som slet för laget och föreningen, trots extremt dåliga förutsättningar. Marcus, Albin, Jimmy, Adam, Filip, Max, Simon, Christoffer och Gustaf. Nästa vecka är det hemmamatch i idrottshuset. Då hoppas vi att fler är på plats, så vi kan ha minst 2 femmor till spel.
Extra tack till Edvin med, som hjälpte till med klockan, så seketariatet blev lite bättre bemannat.